Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons Privacybeleid vinden.

Verdronkenoord, Alkmaar

Specifications

Rented
Price
€ 850 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Centrum/Grachten
Zipcode
1811BE Alkmaar
Type
Studio
Rooms
1
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
28m²
Acceptance
Directly

Download Brochure


Description

Verdonkenoord(28m2) Alkmaar- Centrum 850 exclusief gas water en licht ( LET OP BESCHIKBAAR VOOR MAXIMAAL 1 PERSOON)

Een studio is één ruimte, dus niet met aparte slaapkamer!

Ruime studio op begane grond in het hart van het pand aan de Verdronkenoord. De studio bevindt zich in het oude film theather van Alkmaar. Onlangs is het pand volledig gerenoveerd en zodoende beschikbaar voor de verhuur. U hoeft dus niet te klussen en kunt direct uitpakken. Een prachtige locatie aan de grachten van Alkmaar op loopafstand van het centrum met haar heerlijke restaurantjes en cafés. Hier woont u echt prachtig!  

Ruime woonkamer/slaapkamer met heerlijk uitzicht op de achterzijde van het pand.  Zeer hoge plafonds en een heerlijk entresol die te gebruiken is voor meerdere doeleinden. U kunt hier niet staan op de entresol. Enkel gebukt.  De open keuken is voorzien van een wasmachine/droger combinatie, vaatwasser, koel/vries combinatie, combi magnetron oven, afzuigkap en voldoende kastruimte. 

Badkamer is voorzien van een wastafel meubel, een inloopdouche, design radiator en design tegels. Er is mooi, licht, laminaat aanwezig. Eigen ketel en eigen warm water voorziening. 

Op dit moment hebben wij nog geen foto's van de studio. Foto's zijn zeer identiek t.o.v. de verhuurde studio. 

-Waarborgsom 1 maand huur

-Geen huisdieren toegestaan

-Beschikbaar voor maximaal 1 persoon 


Reply

You do not pay brokerage fees for housing on our website.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Location

[ { "address": "Verdronkenoord 12", "zipCode": "1811BE", "city": "Alkmaar", "lat": 52.6288375, "lng": 4.7541021, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]