Wij begrijpen uw zorgen betreffende het COVID-19 Coronavirus. Wilt u weten hoe Real Estate LW23 met deze situatie omgaat?

Meer informatie

Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons Privacybeleid vinden.

Amsterdamse Vaart, Haarlem

Specifications

Ruim 2 slaapkamer woning met tuin!
Price
€ 1.195 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Oude Amsterdamsebuurt
Zipcode
2032EB Haarlem
Type
Up and downstairs house
Garden
Yes, 52m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Living surface
75m²
Acceptance
01-09-2020

Download Brochure


Description

Amsterdamse Vaart(75m2) Haarlem- Amsterdamse Vaart- 1195 ex GWE - 2 slaapkamers en tuin op het zuiden! 

Deze karakteristieke woning met authentieke details. 

De Amsterdamsevaart is een gezellige en authentieke straat met diverse winkels. Het gezellige centrum van Haarlem ligt op korte afstand en uitvalswegen naar grote omliggende steden en Schiphol zijn in korte tijd aan te rijden. 

De woonkamer 
Vanuit de hal loop je direct de gezellige woonkamer binnen. Ruime woonkamer met voldoende ruimte voor een bank en eettafel. 
De keuken is voorzien van een 4-pitsgasfornuis, oven, rvs spoelbak, afzuiginstallatie.

Wasruimte 
Ideaal is de aparte wasruimte! De wasruimte ligt achter de toiletruimte en is van buitenaf bereikbaar. Hier heb je de mogelijkheid voor het plaatsen van de was-droogcombinatie. De ruimte is betegeld en hierdoor praktisch in het onderhoud. 

De bovenverdieping 
De gestoffeerde trap in de woonkamer komt uit op de overloop met 2 slaapkamers, kastenwand en de badkamer. 

Slaapkamer 1 ca. 10.20m2 is aan de achterzijde gelegen en heeft een laminaatvloer, 2 openslaande ramen en de wanden zijn afgewerkt met behang. 

Slaapkamer 2 ca. 9,25m2 ligt aan de voorzijde en heeft een dakkapel waardoor de kamer een prettige lichtinval heeft. De kamer is voorzien van vloerbedekking en heeft een strakke wandafwerking. 

De badkamer 
De badkamer kunnen we zeer zeker netjes noemen met ook hier weer een frisse tegelcombinatie, een wastafelcombinatie, radiator, 2e toilet en douchehoek. De badkamer heeft een natuurlijke ventilatie middels een openslaand raam. 

De achtertuin 
De achtertuin is gelegen op het zuiden en is een gezellige omgeving.

Per 1-9-2020 beschikbaar 

Voor maximaal twee jaar te huur. 

Woning delen is mogelijk


Reply

You do not pay brokerage fees for housing on our website.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Location

[ { "address": "Amsterdamse Vaart 44", "zipCode": "2032EB", "city": "Haarlem", "lat": 52.3808336, "lng": 4.6499423, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]