Wij begrijpen uw zorgen betreffende het COVID-19 Coronavirus. Wilt u weten hoe Real Estate LW23 met deze situatie omgaat?

Meer informatie

Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons Privacybeleid vinden.

Gierstraat, Haarlem

Specifications

Renovated
Price
€ 1.250 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Vijfhoek
Zipcode
2011GD Haarlem
Type
Ground floor apartment
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Living surface
50m²
Acceptance
01-09-2020

Download Brochure


Description

Gierstraat(50m2) Haarlem/Centrum €1250 ex GWE recent gerenoveerd! Lage stookkosten door super isollatie!

Begane grond appartement aan gezamenlijke binnentuin. Wonen in het historische centrum van Haarlem! In een van de leukste winkelstraten in het centrum van Haarlem gelegen, goed onderhouden 3-kamer, begane grond appartement met gezamenlijke tuin. Je kan dus heerlijk een zitje voor de deur plaatsen. 

De woning heeft een gunstige ligging nabij een uitgebreid aanbod van winkels, openbaar vervoer en de Botermarkt op de hoek!

Indeling: Begane grond met entree. Woonkamer voorzien van, strak laminaat. Alle wanden en muren in de woning zijn gestuukt en wit geschilderd 2,5 jaar geleden. Woonkamer met ruime open keuken voorzien van een koelkast/vriezer, vaatwasser, afzuigkap, 4-pits kookstel, magnetron/ oven. Slaapkamer met voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en kast. De 2e slaapkamer is ongeveer 11m2. De badkamer is zeer strak met een wastafel/kast en mooie inloop douche en designradiator.

Overal is aan gedacht en dit appartement wacht op een leuke, nieuwe huurder die het leuk vindt om het hartje centrum van Haarlem te wonen! Bijzonderheden: -Waarborgsom 2 maanden huur -GWL op eigen naam( ongeveer €75 euro) -Parkeervergunning niet mogelijk wegens parkeerdruk centrum Haarlem -Voor onbepaalde tijd te huur( minimaal 12 maanden) Geen huisdieren.


Reply

You do not pay brokerage fees for housing on our website.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Location

[ { "address": "Gierstraat 18", "zipCode": "2011GD", "city": "Haarlem", "lat": 52.3790239, "lng": 4.6319959, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]