Wij begrijpen uw zorgen betreffende het COVID-19 Coronavirus. Wilt u weten hoe Real Estate LW23 met deze situatie omgaat?

Meer informatie

Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons Privacybeleid vinden.

Maerten van Heemskerckstraat, Haarlem

Specifications

Heerlijk licht appartement in Kleverpark buurt!
Price
€ 1.100 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Kleverpark
Zipcode
2021ZG Haarlem
Type
Upper floor apartment
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
55m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Maerten van Heemskerckstraat(53m2) € 1300,00. inclusief vaste bijdrage g/w/l 

Zeer leuk en licht appartement op de 1e etage in de Kleverparkbuurt aan de voorzijde van het pand.  Zeer hoge afwerking en een heerlijk Frans balkon. Heerlijk uw deuren openslaan in de zomer en binnen in de zon zitten. ECHT EEN TOPAPPARTEMENT! 

Ideale locatie! Zeer rustige maar gezellige buurt nabij het station, centrum en Cronje winkelcentrum. U bent zo de stad uit en het strand is op 15 minuten fietsen. 

Indeling: 

Ruime hal, toilet en garderobe, meterkast en toegang tot de ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning. De woonkamer is zeer eenvoudig in te delen en heeft een heerlijke hoge nok waardoor je veel ruimte creëert. Het appartement heeft heerlijk veel lichtinval door de grote ramen. Tevens beschikt het appartement over een Frans balkon waarbij u heerlijk de deuren kan openslaan en toch in de zon kan zitten. De open keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie, afzuigkap en oven. Zeer luxe afwerking. 

Ruime slaapkamer met badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een nieuwe inloop douche en wastafel. 

Bijzonderheden:
-Huurprijs inclusief vaste bijdrage g/w/l 
-Waarborgsom 2 maanden huur
-Geen huisdieren


Reply

You do not pay brokerage fees for housing on our website.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Location

[ { "address": "Maerten van Heemskerckstraat 25", "zipCode": "2021ZG", "city": "Haarlem", "lat": 52.3912568, "lng": 4.6346273, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]