Wij begrijpen uw zorgen betreffende het COVID-19 Coronavirus. Wilt u weten hoe Real Estate LW23 met deze situatie omgaat?

Meer informatie

Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons Privacybeleid vinden.

Raamvest, Haarlem

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 395 p.m. inc.
Inclusief
Gas, Water, Electriciteit
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Vijfhoek
Postcode
2011ZJ Haarlem
Woningtype
Studentenkamer
Kamers
1
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
9m²
Oplevering
Per direct

Download Brochure


Omschrijving

Raamvest(9m2) 1 kamer( BADKAMER,KEUKEN DELEN) Gestoffeerd- Haarlem/centrum €395 inclusief g/w/l. Een fantastische kamer te huur in het centrum van Haarlem. Dichtbij het ov, restaurants en supermarkt. SAMENWONEN IS NIET MOGELIJK.

Centrum op 1 minuut loopafstand. Gestoffeerd. Dus zonder meubilair. De kamer is beschikbaar voor 1 persoon. De kamer is voorzien van laminaat. De keuken en badkamer worden gedeeld met 3 andere personen.  De locatie is fantastisch. Binnen 2 minuten loopafstand de supermarkt en de stad! Er heerst een relaxte sfeer in het huis.

Bijzonderheden:

-Beschikbaar per direct

-€395- inclusief g/w/l.

-1 maand borg 

-Keuken delen met 3 personen

-Badkamer delen met 3 personen

-MAX 2 jaar te huur.


Reageer

Voor woningaanbod bij ons op de website betaalt u geen bemiddelingskosten.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Locatie

[ { "address": "Raamvest 29", "zipCode": "2011ZJ", "city": "Haarlem", "lat": 52.3766942, "lng": 4.6290577, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]