Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons Privacybeleid vinden.

Over ons

 

Real Estate LW23 is een dynamisch en jong makelaarskantoor met een grote passie voor ons vak! Binnen ons team heerst een informele bedrijfscultuur en we geloven in een no-nonsense benadering waarbij de klant centraal staat.

LW23 is gespecialiseerd in huur en verhuur, maar ook in de aan- en verkoop van een woning. Tevens hebben wij zeer ruime ervaring op de beleggingsmarkt.Wij kunnen u, met onze persoonlijke betrokkenheid, kennis en ervaring, uitstekend adviseren en ondersteunen in deze processen, en begeleiden u hierin van A tot Z.

Ons doel is om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en u zoveel mogelijk te ontzorgen. We hechten veel waarde aan openheid en wederzijds vertrouwen en hebben dan ook een volledig transparante werkwijze, waarbij we veel persoonlijk contact hebben met onze klanten. Door korte lijnen in onze communicatie wordt alles wat er gebeurt rondom de woning altijd met u gecommuniceerd.

Dagelijks staan er enthousiaste ervaren makelaars klaar om u te adviseren en te begeleiden. Wij maken graag kennis met u.

Neem direct contact op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms