Fijn dat je verder wilt lezen. We gebruiken cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Dit gebeurt anoniem. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Op onze website kun je ook ons Privacybeleid vinden.

Zoekopdracht

 

Heeft u geen woning kunnen vinden in ons woningaanbod? Dan kunt u hieronder een zoekopdracht indienen. U geeft hierin al uw woonwensen aan en wij zullen hierna voor u op zoek gaan naar een passende huurwoning. Met de ingediende zoekopdracht geeft u opdracht tot het zoeken van een woning. Wij gaan dan voor u op zoek naar woningen buiten het woningaanbod op onze website. Hierna zullen wij de woningen bezichtigen. Het verstrekken van deze zoekopdracht is geheel kosteloos. Onze dienstverlening is op basis van no cure no pay. Indien u een woning gaat huren, dan betaalt u een vergoeding die passend is bij de geleverde diensten. Vindt u geen passende huurwoning, dan bent u ons helemaal niets verschuldigd.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Woonwensen

Vergoeding LW23

Bij een succesvolle bemiddeling zal de opdrachtgever een vergoeding betalen aan LW23 die past bij de geleverde diensten.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms